ပုဇြန္ေလးကိုမီးကင္ၿပီးသုပ္စားၾကမယ္ေနာ္
လြယ္လြယ္ေလးနဲ႕ စားေကာင္းတဲ့ ( အဲ ျမည္းလို႕ေကာင္းတဲ့ ) အသုပ္ေလးပါရွင္
- ပုဇြန္(ကင္ၿပီးသားကိုအခြံခြာၿပီးအေနေတာ္ပိုင္းေပးပါ)
- သံပုရာသီး
- ၾကက္သြန္နီ(ပါးပါးလွီးပါ)
- ငရုတ္သီးစိမ္း(ပါးပါးလွးီပါ)
- မံုလာဥနီ(ပါးပါးလွီးပါ)
- ေဂၚဖီ(ပါးပါးလွီးပါ)
- ပဲအက်က္မွဳန္႔
- ငံၿပာရည္
- နံနံပင္
- ငရုတ္သီးအက်က္မွဳန္႔
- ဆီခ်က္ တို႔နဲ႔သုပ္ပါမယ္
ပုဇြန္ကိုေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီးဒုတ္ေလးမ်ားနဲ႔ထိုးေပးပါ ကင္တဲ႔အခါလွည္း႕ေပးရတာလြယ္ေအာင္ပါ |
အေညွာ္ေၾကာက္တာရယ္ ကင္ေနရင္းကြ်န္းသြားရင္က်န္းမာေရးနဲ႔မညီတာရယ္ေၾကာင္႔အေနေတာ္ေလးမွာခ်ထားလိုက္ပါတယ္ |
ပုဇြန္ရဲ႔အခြံေတြခြာၿပီးေခါင္းေတြၿဖဳတ္ေပးပါ |
ပုဇြန္အခြံေတြခြာရင္ ေက်ာလယ္က မဲမဲေၾကာင္းေလးေတြကိုဖယ္ေပးပါ ၿပီးရင္ေတာ႔ဒီအတိုင္းေလးဘဲစားစား ငရုတ္သီးစိမ္း ၾကက္သြန္စိမ္း သံပုရာသီးေလးေတြနဲ႔ဘဲသုပ္စားစား အရမ္းကို စားလို႔ေကာင္းပါတယ္ |
ပုဇြန္သုပ္ဖို႔ ၿပင္ထားတာပါ |
အစပ္မပါတဲ႔ ပုဇြန္သုပ္ေလးပါ |
ဒါေလးကေတာ႔ငရုတ္သီးစပ္စပ္ေလးနဲ႔ပါ ဒါေလးကိုလည္း ထမင္းျဖဴေလးနဲ႕ျဖစ္ျဖစ္ အျမည္းလိုပဲျဖစ္ျဖစ္ တြဲဖက္ျပီး သုံးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္ေနာ္.... ခင္တဲ့ နွင္းဆီ |
0 ကြန္မန့္ေရးရန္:
Post a Comment